FacebookTwitterLinkedin

Brandveilige stalling scootmobielen

19 BVL RB Scootmobiel Matenhof APD 300In het zelfstandige wooncomplex De Matenhof in Apeldoorn heeft Woonzorg Nederland een brandveilige ruimte gemaakt voor het stallen en opladen van scootmobielen. De bewoners zijn verplicht vanwege de brandveiligheid van deze stalling gebruik te maken. Hiermee komt een einde aan het stallen en opladen in de gang of op de galerij.


Dinsdag 24 september kreeg bewoonster mevrouw Van den Berg de folder ‘Scootmobielen, 'tips voor een brandveilig gebruik' <link>
overhandigd door Thijs de Moes, medewerker brandveiligheid en advies van de VNOG. Het bloemetje uit handen van mevrouw Bomhof, bewonersconsulent van Woonzorg Nederland, maakte het officiële moment compleet. Samen hebben zij mevrouw Van den Berg uitgebreid geïnformeerd over het veilig stallen en opladen van scootmobielen in het woonzorgcentrum. Ook de andere bewoners van De Matenhof kregen uitleg over het belang van het stallen van hun scootmobiel in de centrale berging. Samen kunnen de bewoners zorgen voor een brandveiligere omgeving, niet alleen voor zichzelf, maar ook hun medebewoners.