FacebookTwitterLinkedin

Vertrouwenspersoon

afbeeldingAgressie, discriminatie, intimidatie.....jammer genoeg kun je daar overal mee te maken krijgen. Ook in onze organisatie, de VNOG. Dergelijk ongewenst en grensoverschrijdend gedrag kan ingrijpende gevolgen hebben voor degene die het overkomt, maar ook voor de organisatie zelf. Omdat je er niet altijd over kunt of wilt praten met een collega of je leidinggevende, hebben wij 'vertrouwenspersonen ongewenst gedrag'aangesteld. Theo Klein Bleumink, Maike Emsbroek en Klazina Dobber zijn onze (interne) vertrouwenspersoon; vanuit de Arbo Unie is dit Jan Landeweer.

De vertrouwenspersonen zijn te bereiken via het  emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit emailaccount kunnen alleen zij inzien.

Natuurlijk kun je hen ook rechtstreeks bellen:

Theo Klein Bleumink: 06 2033 3906 
Maike Emsbroek:       088 3106851
Klazina Dobber          088 3106123 

Onze externe vertrouwenspersoon is Jan Landeweer (Arbo Unie): 06 5250 2426 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als hij niet beschikbaar is, kun je contact opnemen via het centrale landelijke telefoonnummer 088-272 60 26 of via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan een vertrouwenspersoon uit de poule ingeschakeld.