FacebookTwitterLinkedin

Bestuur & management

Introductie

geografische gebieden VNOG 4De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland kent een Dagelijks Bestuur (DB) en een Algemeen Bestuur (AB). Daarnaast is er een ambtelijke leiding die zorgdraagt voor de dagelijkse gang van zaken. 

Het Reglement van Orde van de vergaderingen van het Algemeen Bestuur is is hier te lezen. De Gemeenschappelijke Regeling VNOG  leest u hier, evenals deToelichting Gemeenschappelijke Regeling

Ambtelijke leiding

De ambtelijke leiding bestaat uit Jeroen Wesselink, wnd. Directeur en Regionaal commandant Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

Bestuurlijke planning

Hierna een overzicht van onderwerpen die in het Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur aan bod komen.

pdfOverzicht_PC_cyclus_VNOG_2018_v_14mrt18.pdf

Algemeen Bestuur

 

Het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland bestaat uit alle burgemeesters van de gemeenten in onze regio. Zij komen in principe vier keer per jaar bij elkaar. De vergaderingen van het Algemeen Bestuur zijn openbaar.

Voorzitter van het Algemeen- en Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland is John Berends, burgemeester van Apeldoorn.

Lees meer...

Vergaderstukken Algemeen Bestuur

Hier treft u de vergaderstukken aan van de bijeenkomsten van het Algemeen Bestuur van het lopende jaar en het hele voorgaande kalenderjaar.
Zoekt u oudere vergaderdocumenten dan kunt u dit bij ons opvragen. U kunt dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Vastgestelde besluitenlijsten Algemeen Bestuur

Hier treft u de concept- en vastgestelde besluitenlijsten aan van het Algemeen Bestuur:

Lees meer...

Dagelijks Bestuur

De dagelijkse aansturing van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland is in handen van het Dagelijks Bestuur. Het Dagelijks Bestuur is gekozen uit het Algemeen Bestuur.

Het Dagelijks Bestuur bestaat uit zes leden: 

Lees meer...

Vastgestelde besluitenlijsten Dagelijks Bestuur

Hier treft u de vastgestelde besluitenlijsten aan van het Dagelijks Bestuur

Lees meer...

Bekendmakingen / Verordeningen / Regelingen

Algemeen verbindende voorschriften van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland worden bekendgemaakt door ze op te nemen in het Blad gemeenschappelijke regeling dat via www.overheid.nl geraadpleegd kan worden. Ook andere regelingen en besluiten die bekendgemaakt moeten worden kunnen in het Blad gemeenschappelijke regeling worden opgenomen.

Lees meer...

Regelingen organisatie / financiën / personeel

Hier vindt u de belangrijkste verordeningen en regelingen die zijn vastgesteld door het Algemeen Bestuur en het Dagelijks Bestuur. Ook treft u een standaard opzet DB voorstel en een standaard AB voorstel aan.

Lees meer...