Text Size
FacebookTwitterLinkedin

Bestuur & management

Introductie

geografische gebieden VNOG 4De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland kent een Dagelijks Bestuur (DB) en een Algemeen Bestuur (AB). Daarnaast is er een ambtelijke leiding die zorgdraagt voor de dagelijkse gang van zaken. 

Het Reglement van Orde van de vergaderingen van het Algemeen Bestuur is is hier te lezen. De Gemeenschappelijke Regeling VNOG  leest u hier, evenals deToelichting Gemeenschappelijke Regeling

Ambtelijke leiding

De ambtelijke leiding bestaat uit A. Schoenmaker, Directeur Brandweer en Directeur GHOR/Directeur Publieke Gezondheid van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.

Bestuurlijke planning

Hierna een overzicht van onderwerpen die in het Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur aan bod komen.

pdfOverzicht PC cyclus VNOG 2018 versie 11-12-2017

Algemeen Bestuur

burgemeester John BerendsHet Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland bestaat uit alle burgemeesters van de gemeenten in onze regio. Zij komen in principe vier keer per jaar bij elkaar. De vergaderingen van het Algemeen Bestuur zijn openbaar.

Voorzitter van het Algemeen- en Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland is John Berends, burgemeester van Apeldoorn (foto).

Lees meer...

Vergaderstukken Algemeen Bestuur

Hier treft u de vergaderstukken aan van de bijeenkomsten van het Algemeen Bestuur. Zoekt u vergaderdocumenten uit eerdere bijeenkomsten dan kunt u dit bij ons opvragen. U kunt dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Lees meer...

Vastgestelde besluitenlijsten Algemeen Bestuur

Hier treft u de vastgestelde besluitenlijsten aan van het Algemeen Bestuur

Lees meer...

Dagelijks Bestuur

De dagelijkse aansturing van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland is in handen van het Dagelijks Bestuur. Het Dagelijks Bestuur is gekozen uit het Algemeen Bestuur.

Lees meer...

Agenda Dagelijks Bestuur

Hier treft u de agenda aan van het Dagelijks Bestuur (vanaf 2018)

Lees meer...

Vastgestelde besluitenlijsten Dagelijks Bestuur

Hier treft u de vastgestelde besluitenlijsten aan van het Dagelijks Bestuur

Lees meer...

Bekendmakingen / Verordeningen / Regelingen

Algemeen verbindende voorschriften van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland worden bekendgemaakt door ze op te nemen in het Blad gemeenschappelijke regeling dat via www.overheid.nl geraadpleegd kan worden. Ook andere regelingen en besluiten die bekendgemaakt moeten worden kunnen in het Blad gemeenschappelijke regeling worden opgenomen.

Lees meer...