Sleutelsysteem Achterhoek

Soms moet de brandweer snel en eenvoudig panden kunnen betreden. Om daarbij onnodige schade zoveel mogelijk te beperken, wordt er door de brandweer in de Achterhoek al bijna 20 jaar gebruik gemaakt van een sleutelsysteem. In de Achterhoek wordt het sleutelsysteem beheerd door de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het wordt gebruikt in de volgende gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

Hieronder kunt u het bestelformulier en de bijbehorende toelichting voor het sleutelsysteem in de Achterhoek downloaden. Tevens is hier een ingevuld voorbeeld te bekijken. Het meest actuele bestelformulier is altijd hier te vinden. Wij verzoeken u daarom bij een bestelling altijd het formulier te downloaden en geen voorraad van formulieren aan te leggen. Oude versies van het formulier kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
Als u niet gevestigd bent in de Achterhoek, maar toch meer informatie wilt over de eventuele mogelijkheden in uw eigen gemeente kunt u contact opnemen met de plaatselijke brandweer.