Toolkit werving

Aan de slag!

Werving Standaard VNOG 199x203 ElizaRayVoor de brandweerposten heeft de afdeling Communicatie een toolkit ontwikkeld waarmee zij aan slag kunnen gaan met de werving van nieuwe vrijwilligers. Van social media tot een flyer en van een wervingsfilmpje tot een inloopavond, je vindt hier diverse voorbeelden.

Wil je aan de slag met werving, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De collega's kunnen jou helpen met het aanpassen van de communicatiemiddelen. Ook voor tips en advies kun je contact opnemen met Communicatie.

We vullen de toolkit regelmatig aan met nieuwe middelen dus neem geregeld een kijkje!

De hiernaast getoonde rollupbanners zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Middelen: social media

pdfBerichtjes voor social media

pdfVloggen

Wervingsfilmpje (Youtube):

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's/illustraties:

HR VNOG 3 Modellen 2z.naam.jpg600x220\

Wil je meer (wervings)foto's die je voor social media en website wilt gebruiken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tips & tricks voor social media

Heb je voor de werving op social media behoefte aan tips & tricks? Kijk dan hier.

Voorlichtingsavond

Presentatie voorlichtingsavond geïnteresseerden

Beeldmateriaal

Enkele voorbeelden van het beeldmateriaal dat voor de werving gebruikt wordt. Inmiddels is er een grote fotobank met collega's uit de hele regio. Wil je gebruikmaken van deze foto's, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werving Standaard VNOG 360x715 ElizaWerving Standaard VNOG 360x715 Ray

 Duikers 3

 

HR VNOG 3 Modellen 2z.naam.jpg600x220

 

Banner Harderwijk

 

LR VNOG 001 Compilatie