FacebookTwitterLinkedin

Oproep voor Vierdaagselopers!

Vierdaagse siteDit jaar is alweer de 100ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse! Vanwege dit jubileum heeft Brandweer Nederland bedacht dat het extra feestelijk zou zijn om de brandweercollega’s die meelopen, gezamenlijk en geüniformeerd binnen te laten komen.

Wat is de bedoeling?

De deelnemers, die aangeven gezamenlijk in uniform te willen finishen, worden op zo’n 2 kilometer voor de finish in een tent opgevangen waar zij zich kunnen omkleden en op elkaar kunnen wachten om als één groep de Via Gladiola te betreden. Hierover volgt op een later tijdstip nog een concrete briefing.

Uniform kleding

Mocht je hier aan mee willen doen, dan wordt er van je verwacht dat je dit in correct brandweeruniform doet, dit betekent:

  • Blouse: wit, korte mouw
  • Uniformpantalon
  • Cap
  • Zwarte schoenen

 

Meedoen?

Als je met dit initiatief mee wil doen, stuur dan een mailtje naar Marijke van Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag uiterlijk donderdag 31 maart. Collega’s van de Veiligheidsregio, die geen uniform hebben, maar wel mee willen doen kunnen ook een mailtje naar Marijke van Dijk sturen.