FacebookTwitterLinkedin

Overhandiging casuïstiekboek Repressie

Overhandiging boek TBO siteDe brandonderzoekers van Oost 5 hebben in maart van dit jaar voor Brandveilig Leven een casuïstiekboek met praktijkvoorbeelden ontwikkeld. Als vervolg hierop is ook een casuïstiekboek voor Repressie gemaakt. En ook hier staan allerlei praktijkvoorbeelden, aandachts- en leerpunten van onze eigen collega’s in. Door dit in boekvorm te delen hopen we van elkaar te kunnen leren.

De voorbeelden in het boek lopen uiteen van casussen over een autobrand, tot casussen over instortingsgevaar en gasexplosies. Team Brandonderzoek (TBO) en Operatien willen graag een bijdrage leveren aan een veilig repressief optreden. En daarom krijgen alle medewerkers van veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland het casuïstiekboek Repressie.

Op woensdag 16 december ontving Michiel Verlinden, kwartiermaker incidentbestrijding,  het casuïstiekboek repressie van Richard Scheerder, namens TBO oost 5.
Michiel reageert enthousiast op de inhoud van het boek en geeft ook nog een waardevolle tip mee: “De leerpunten uit het boek moeten we verankeren  in onze procedures en mee nemen binnen vakbekwaamheid”.