FacebookTwitterLinkedin

Vordering verkiezing OR

OR Poster GHORvrouw kleinOp 14 december organiseert de ondernemingsraad (OR) zijn algemene verkiezing. Op 11 januari 2021 loopt namelijk zijn zittingstermijn af.  
 
In dit artikel informeren we je over de vorderingen van de verkiezing en geven we aan hoe je je nog kandidaat kunt stellen. Tot slot laten we je zien waar je meer informatie kunt vinden. 
 
Het verloop
We zien dat zich ondertussen 26 collega’s verkiesbaar gesteld voor een plek in de OR. Zoals het er nu uitziet zijn – met uitzondering van de GHOR – alle afdelingen en werkgebieden vertegenwoordigd. Twee vakbonden hebben een kandidatenlijst ingediend. 
 
Op 14 december opent om 08.00 uur de stembus. Deze sluit aan het einde van de dag. Als je voor 14 juni van dit jaar al voor de VNOG werkte ontvang je een stembiljet. Dit biljet bevat een link waarmee alleen jij je stem kunt uitbrengen. Elke kandidaat presenteert zich, waardoor jij in staat bent degene te kiezen die jouw belangen het beste kan vertegenwoordigen. 
 
Het kan zijn dat je op 14 december niet in staat bent om je stem uit te brengen. In dat geval kun je een collega machtigen dat voor je te doen. Wil je daar gebruik van maken, stuur van voor 11 december een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in dat mail aan welke collega namens jou een stem gaat uitbrengen.  
 
Kandidaat worden?
Je kunt je kandidaat stellen tot 23 november. Dat doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Meer informatie
Download hier het overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Volg ons op twitter: #ORVNOG