FacebookTwitterLinkedin

Mag ik lid worden van de OR en mijn stem uitbrengen?

logo vnog or juist formaatOp 14 december 2020 organiseert de ondernemingsraad de algemene verkiezing. Vanuit elke afdeling en elk werkgebied is er minimaal één plek in de ondernemingsraad beschikbaar. In totaal zoekt de OR 19 nieuwe leden. Bekijk het filmpje hieronder met een oproep van directeur Diemer Kransen en OR-voorzitter Koos Vos om je kandidaat te stellen!

De OR heeft een lijst gemaakt van alle collega’s die zich verkiesbaar mogen stellen en die op 14 december mogen stemmen. Of dit voor jou geldt is afhankelijk van je situatie. Zo moet je voor 14 juni van dit jaar in dienst zijn bij de VNOG. Als je via een (soort van) uitzendconstructie voor de VNOG werkt, dan is je contract ingegaan voor 14 december 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort ontvang je een mail van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je deze ontvangt weet je zeker dat je je verkiesbaar kunt stellen én je stem kunt uitbrengen.
Eigenlijk had je deze mail al eerder zullen ontvangen, echter de planning van de verkiezingen hield geen rekening met de softwaregijzeling.

Heb je voor woensdag 21 oktober geen mail ontvangen? Stuur dan bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘kiesregister’.

Het kan zijn dat je lid bent van een vakbond en dat je al eerder een brief hebt ontvangen om je kandidaat te stellen. Je hebt zelf de keuze of je je via je vakbond verkiesbaar wilt stellen of niet. Stel je je niet verkiesbaar via je vakbond dan voer je campagne via de zogeheten ‘vrije lijst’.

Check voor meer informatie de FAQ #ORVNOGikdoemee!