FacebookTwitterLinkedin

Merci !

bedankje Zutphen bewerktChocola is natuurlijk altijd welkom, maar vooral als het begeleid wordt door een hartverwarmende brief. Beide werden bezorgd bij post Zutphen, maar de goede verstaander snapt dat het hier een boodschap is aan ons allemaal. Uit de begeleidende brief:
 “Beste brandweerlieden m/v,
In het kader van het nieuwe jaar en mijn goede voornemens lief te doen voor onze hulpverleners, is het hoog tijd eens jullie te verwennen! Dankzij jullie inzet, toewijding en betrouwbaarheid hebben we het als Nederlanders/Zutphenaren dondersgoed in ons geregelde land. Ondanks de werkdruk, personeelstekorten en onregelmatige diensten zijn jullie altijd paraat en dat mag best eens gezegd worden i.p.v. spijkers of weerhaken voor jullie banden te leggen. Te gek voor woorden dat dat collega’s van jullie is overkomen. Genoeg gezegd … hoog tijd voor een andere actie.
Vandaar bij deze voor jullie mijn dank in de vorm van iets lekkers. Ik wens jullie een prachtig nieuw jaar met veel werkplezier en dankbare burgers om jullie heen! …”