FacebookTwitterLinkedin

Themabijeenkomst arbeidsomstandigheden VNOG

Vanavond – 30 oktober 2019 – vindt de jaarlijkse themabijeenkomst van de ondernemingsraad (OR) plaats. Het staat volledig in het teken van de arbeidsomstandigheden bij de VNOG.

Wat komt aan de orde?
In elk overleg met de bestuurder komen de arbeidsomstandigheden eigenlijk wel ter sprake. Terugkijkend is dit jaar vaak gesproken over bijvoorbeeld de risico inventarisatie en –evaluatie, duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuim en –begeleiding, keuringen bij de brandweer, het verwijderen van grijpreddingpakken, werkdruk als gevolg van de veranderingen in de organisatie, het werk van de vertrouwenspersonen, et cetera.

Maar niet alleen in het overleg met de bestuurder spreekt de OR hierover. Hij maakt het ook bespreekbaar in het informele overleg met het dagelijks bestuur. Uitgangspunt is het verbeteren van de organisatie door de medewerkers een meer centralere/prominentere plek te geven in de VNOG. Dit gesprek vindt overigens morgen weer plaats.

Deelnemers
Aan de bijeenkomst nemen de bedrijfsartsen, een vertrouwenspersoon, arbopreventiemedewerker en testbaanleider PPMO deel. Ook schuiven de arbo-coördinator, teamleider HRM en bestuurder (Diemer Kransen) aan.

Meer informatie
Als je meer wilt weten, neem dan contact op met Edwin Loermans (088 – 310 53 85), Ronald Kraan ( 088 – 310 60 60) of Aart Ribbers (088 – 310 77 49).

Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..