FacebookTwitterLinkedin

OR: bestuurlijke tweedaagse en ontwikkeling organisatie

verbindingOp 8 oktober is er overleg tussen de ondernemingsraad (OR) en zijn bestuurder, Diemer Kransen. In dit overleg deelt de bestuurder de uitkomsten van de bestuurlijke tweedaagse. Hierna presenteert de OR zijn voorlopige mening over de ontwikkeling van de organisatie. Dit doet hij op basis van het organogram en de toelichting die de bestuurder eerder aan de OR verstrekte. Uiteindelijk organiseert de OR over dit thema binnenkort een achterbanraadpleging.

Het overleg biedt ook de gelegenheid om te praten over de ontwikkelgesprekken die binnenkort voor afdelingshoofden en teamleiders wordt gestart. De OR is van mening dat op dit thema uiteindelijk zijn instemming nodig is. Om de ontwikkeling van de organisatie niet in de weg te staan heeft de OR een overeenkomst gemaakt waarmee hij de weg wil vrijmaken voor de bestuurder om te starten.

Aan het einde van het overleg praat de OR met Diemer over het voornemen om een bijzonder ondernemingsraad te starten voor de nieuwe meldkamer in Oost-Nederland. Dit is een wens van de  OR’en van de veiligheidsregio’s op schaal van Oost-5. Inmiddels is een achterbanraadpleging onder alle centralisten uitgezet over dit voornemen.
Het overleg eindigt met een terugkoppeling van een gezamenlijk overleg tussen OR en het Georganiseerd Overleg dat in de middag van 8 oktober plaatsvindt.

Locatie
Het overleg wordt gehouden in de kazerne van brandweer Zutphen (Gerard Doustraat 129). Het begint om 19.30 uur.

Agenda
De agenda vraag je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen of opmerkingen
Als je vragen hebt of opmerkingen wilt maken, neem dan contact op met de vice voorzitter Ronald Kraan (088 – 310 60 60). Uiteraard kun je ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..