FacebookTwitterLinkedin

OR investeert tijd vooral in ontwikkeling VNOG

LoopbaankeuzesOp 18 september vergaderde de OR. Deze vergadering volgde op een besloten vergadering, waarin de OR de plannen over de ontwikkeling van de VNOG beoordeelde. Dit gebeurde op 11 september jl. De bestuurder (Diemer Kransen) kreeg deze beoordeling zodat hij het inhoudelijk kan inbrengen in de bestuurlijke tweedaagse op 18 en 19 september. Binnenkort ontvangen alle medewerkers het en organiseert de OR een achterbanraadpleging. Meer informatie hierover volgt.

Agendapunten 18 september:
Het belangrijkste onderwerp op de agenda is het voornemen van Diemer om te starten met de ontwikkelgesprekken. De OR wil uitvoering geven aan zijn speerpunt om de ‘mens centraal’ in de organisatie te zetten. Daarom lanceert de OR een afwijkend voorstel voor de ontwikkelgesprekken dat de medewerker ‘in the lead’ moet zetten.

Op 6 september jl. stuurde de minister van Justitie en Veiligheid een brief aan de Tweede Kamer. Deze ging over de continuïteit over de meldkamers in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat er nauwelijks maatregelen zijn genomen om de continuïteit van personeel en techniek te borgen. De brief aan de Tweede Kamer én het achterliggende onderzoek staat op de rol van de OR.

Met betrekking tot de afdeling Risicobeheersing stond de OR stil bij de noodzaak om een rectificatie te laten versturen op een brief die eerder dit jaar door de organisatie werd verzonden aan de medewerkers bij de afdeling.

Tot slot waren er enkele zaken van ‘huishoudelijke aard’, zoals de vergaderplanning van 2020 en de tussentijdse vacatures.

Agenda inzien?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met één van de leden of bel met Koos Vos (088 – 310 69 19) of Rick van Putten (088 – 310 55 48).

Je kunt ook een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.