FacebookTwitterLinkedin

Ondernemingsraad betrokken bij ontwikkeling VNOG

vergaderenMorgenavond – 17 juli 2019 – komen de leden van de ondernemingsraad bij elkaar in Lochem. Prominent op de agenda staat het herstel en de ontwikkeling van de organisatie.

De vergadering begint met een besloten deel waarin de voorgestelde inrichting van de organisatie én de ontwikkeling van het personeel centraal staat. Over beide onderwerpen heeft de OR  stukken van het MT ontvangen.

Rond 20.00 uur begint het openbare gedeelte.  In dit deel van de vergadering werken de leden vier onderwerpen uit waarover zij de bestuurder (Diemer Kransen) dringend vragen daar rekening mee te houden. Op 27 augustus wordt dit in het overleg met hem besproken. Tevens staat de geplande verhuizing van het hoofdkantoor op de agenda; hiervoor heeft de bestuurder een adviesaanvraag ingediend.

Vast onderwerp is de terugkoppeling uit de commissie Brandweerzaken. Deze groep collega’s besprak op 2 juli de resultaten van een peiling over de drie scenario’s voor dekking en spreiding van de brandweerzorg (de kazernes, de taken, het materiaal en personeel).

Bijwonen openbaar deel?

Als medewerker kun je het openbaar deel van de vergadering bijwonen. Stuur dan stuur dan s.v.p. een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel met de voorzitter, Koos Vos (088 – 310 69 19).

Agenda inzien?

De agenda vraag je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie?

Bel dan met de voorzitter, Koos Vos (088 – 310 69 19) of de adviseur van de OR, Rick van Putten (088 – 310 55 48).