FacebookTwitterLinkedin

Toegang tot werklocaties

Knipsel 3Toegang tot werklocaties moet voor het personeel goed geregeld zijn. Maar dat wil niet zeggen dat we automatisch alle collega’s tot álle locaties toegang geven. Binnen de VNOG wordt hier nu naar gekeken. Een voorbeeld: zo is het in verband met grootschalig onderhoud en beveiligingsredenen belangrijk dat iedereen die op dit moment toegang heeft of wil tot Post Zuid in Apeldoorn, opnieuw zijn/haar toegangstag laat autoriseren.

Inmiddels weet iedereen wel dat in heel de Europese Unie de AVG, alias de Privacywet, in werking is getreden. Maar wat heb ik ermee te maken zul je je misschien afvragen? Nou, de toegang tot gebouwen is zo’n onderdeel. We kennen allemaal de verhalen van kazernes waar redgereedschap is gestolen. Stel iemand verliest zijn toegangspas dan is het wel fijn dat die ook meteen geblokkeerd kan worden en dat wildvreemden geen toegang tot de kazerne kunnen krijgen.

PS:
Heb je nu een toegangstag tot Post Zuid dan kun je die daar opnieuw laten autoriseren op een van de volgende data:
• Woensdag 17 Juli ’19  van 12:00 tot 13:30 uur
• Donderdag 25 Juli ’19 van 12:00 tot 13:30 uur

Let op: indien de tag niet opnieuw wordt geautoriseerd geeft deze geen toegang meer tot de panden, zorg er daarom s.v.p. voor om aanwezig te zijn op één van de opgegeven data.

Meer info?
Wil je meer informatie over de Algemene verordening gegevensbescherming/Privacywet? Kijk dan op de speciale projectpagina. Je kunt hieronder ook een korte animatie bekijken met veel meer onderdelen van de AVG/Privacywet die voor jou van belang zijn.