FacebookTwitterLinkedin

Bestuurder deelt eerste beelden met de OR

OR LogoAfgelopen dinsdag – 14 mei – presenteerde Diemer Kransen onder embargo enkele organisatorische onderwerpen. Hij deelde het voorlopige beeld uit de eerste financiële verkenning, sprak over de werkorganisatie en had het over de mogelijke varianten voor dekking en spreiding van de brandweerzorg.

Vervolgens lichtte Diemer het rapport van de RI&E (risico inventarisatie en evaluatie) toe. Na enkele vragen te hebben gesteld maakte de OR de afspraak om op 5 juni het instemmingsverzoek hierover af te handelen. Na dit onderwerp was de stairmaster aan de beurt. De OR vindt dat dit apparaat volgens de veiligheidsvoorschriften gebruikt moet worden. Concreet betekent dit dat tijdens de traplooptest van de brandweer de leuningen moeten worden vastgehouden. Welk effect dit heeft op de keuringsuitslag wordt binnenkort onderzocht. De OR wordt bij dit onderzoek betrokken.  

Binnenkort wordt het bestuur gevraagd om extra geld te investeren in ademlucht. Onderdeel van dit voorstel is het in standhouden van de ademluchtwerkplaatsen in Wezep, Harderwijk, Apeldoorn-zuid, Zutphen, Doetinchem en Groenlo. De overige werkplaatsen worden gesloten. Vanuit de medewerkers pleitte de OR vooral voor voldoende arbeidscapaciteit en diversiteit in werk.

Verslag overleg 2 april 2019
Het verslag van het overleg van 2 april werd vastgesteld. Je kunt het opvragen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen
Heb je naar aanleiding van het lezen van dit bericht vragen? Neem dan contact op met de voorzitter OR, Koos Vos (088 – 310 69 19). Je kunt ook een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..