FacebookTwitterLinkedin

Symposium 'De kracht van het verschil bij Rood-Wit-Blauw'

plaatje locatie symposium roodwitblauw

Veiligheid is een vanzelfsprekend onderdeel van ons werk als hulpverleners. Dag en nacht staan wij paraat om bijstand, ondersteuning en hulp te bieden en bij te dragen aan een veilige omgeving. Maar hoe veilig voelen we ons in onze eigen werkomgeving? Wat kunnen netwerken als Brandweervrouwen, Roze in Rood, Roze in Blauw en bijvoorbeeld P&O bijdragen aan een veilig werkklimaat?

Op vrijdag 28 juni vindt in Venlo het symposium 'De kracht van het verschil bij Rood-Wit-Blauw' plaats. Het symposium is georganiseerd door en voor de brandweer, politie en GGD/GHOR. Collega's komen aan het woord over hun persoonlijke ervaringen. Er zijn workshops en lezingen over onderwerpen als veiligheid, bewustwording,  diversiteit en weerbaarheid. Voorzitter is Ellie Lust. Zij begeleidt deze dag die in het teken staan van veiligheid op de werkvloer. Iedereen die geïnteresseerd is in het thema De kracht van het verschil! is van harte welkom. Meer informatie over het symposium en hoe je je kunt aanmelden lees je hier!

Veiligheidsregio Limburg-Noord is dit jaar gastheer voor deze jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor Roze in Rood en Brandweervrouwen. Naast het symposium op 28 juni kunnen deelnemers zich op zaterdag 29 juni aansluiten bij de activiteiten van de landelijke Roze Zaterdag Venlo.
Je vindt hier alle informatie over het zaterdagprogramma.