FacebookTwitterLinkedin

Overleg OR en bestuurder

teamwerkOp dinsdag 2 april bespraken de ondernemingsraad (OR) en zijn bestuurder (Diemer Kransen) het rapport ‘Inzicht geeft uitzicht’ en het plan van aanpak om de VNOG te herstellen. Eerder ontving de OR beide stukken met het verzoek hierop te reageren.  In een open en opbouwende sfeer werd de reactie besproken.

De presentatie en reactie van de OR download je op het intranet (je moet dus wel inloggen). Lukt dit niet, vraag het dan per mail op:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Arbeidsomstandigheden
Na het gesprek over het herstel van de organisatie werkten de bestuurder en OR met elkaar aan de arbeidsomstandigheden. Er werd gesproken over de invulling van de functie ‘arbo-coördinator’ en de inventarisatie en evaluatie van de arbeidsrisico’s. Over dit laatste werd de OR eerder al bijgepraat door Nieuwhuis Consult, die de inventarisatie en evaluatie uitvoerde.

Privacybeleid
Tot slot vroeg de bestuurder of de OR kan instemmen met het nieuwe privacybeleid van de VNOG. Dit verzoek neemt de OR in behandeling.

Vastgestelde verslagen
De verslagen van de overlegvergadering van 27 november 2018 en 13 maart 2019 werden vastgesteld. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je ze wilt lezen.

Vragen of opmerkingen?
Bel met de voorzitter, Koos Vos (088 – 310 69 19).