FacebookTwitterLinkedin

OR en bestuurder werken aan het herstel van de VNOG

Komende dinsdagavond – 2 april – overlegt de ondernemingsraad (OR) met zijn bestuurder, Diemer Kransen. Het overleg start om 19.30 uur en vindt plaats in de kazerne van de brandweer in Lochem (Albert Hahnweg 7).

Als medewerker kun je het bijwonen. Je hebt ook het recht in te spreken. Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact op met de voorzitter, Koos Vos (088 – 310 69 19) of stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De OR en zijn bestuurder bespreken sowieso de volgende thema's:

Agenda voor het herstel van de VNOG
De OR geeft zijn reactie op het rapport ‘Inzicht geeft uitzicht’ van de commissie Van Arkel / Van der Jagt. Aansluitend maakt hij bekend wat hij vindt van het plan van aanpak van het managementteam. Vervolgens wisselen bestuurder en OR met elkaar van gedachten over de voortgang en uitvoering van het herstel.

Arbeidsomstandigheden
In de afgelopen vergadering heeft Nieuwhuis Consult de inventarisatie en evaluatie van de arbeidsrisico’s bij de VNOG aan de OR gepresenteerd. Het MT werkt aan een instemmingsverzoek. In dit overleg maken bestuurder en OR concrete afspraken om de RI&E en het PvA vast te kunnen stellen en te  communiceren met de medewerkers.

Het privacybeleid en –reglement van de VNOG
De bestuurder heeft de OR gevraagd of deze kan instemmen met het nieuwe privacybeleid en –reglement. In deze eerste rond licht de bestuurder zijn voorgenomen besluit toe. Het biedt de OR de gelegenheid om vragen te stellen.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met de OR.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je teruggebeld worden? Geef dat dan aan in je mail.