FacebookTwitterLinkedin

Nieuwe vertrouwenspersonen

vertrouwenspersoonVanaf 1 januari hebben we weer drie vertrouwenspersonen. Theo Klein Bleumink heeft versterking gekregen van Klazina Dobber en Maike Emsbroek. Zij hebben inmiddels hun training afgerond. Wie zijn zij?

Klazina klein

Klazina Dobber – Bokma is 50 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als leidinggevende in de ouderenzorg bij zorgorganisatie Norschoten. Binnen de VNOG is zij vrijwilliger bij de Logistieke Eenheid West: “In mijn werk ben ik onder andere gewend om zonder oordeel te luisteren, hoofdzaken van bijzaken te scheiden en mensen met elkaar in gesprek te laten blijven. Dit zal ik ook zeker toepassen in de rol van vertrouwenspersoon.” 

Maike kleinMaike Emsbroek is 31 jaar en woont in Borculo. In het dagelijks leven werkt zij als woonbegeleider in een verpleeghuis en daarnaast is ze brandweervrijwilliger op de post in Borculo: “Ik werd gewezen op de vacature voor vertrouwenspersoon en dit sprak mij aan. Afgelopen maand heb ik een meerdaagse training voor vertrouwenspersonen gevolgd en ik ben er klaar voor om per januari deze functie uit te voeren!”

Theo websiteTheo Klein Bleumink, werkzaam als beleidsmedewerker bij de VNOG / GHOR aan de Europaweg te Apeldoorn

Het algemene adres voor contact met (één van) de vertrouwenspersonen is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie de website voor meer gegevens.