FacebookTwitterLinkedin

Tips voor Skype voor Bedrijven (ben jij al ingelogd?)

Tips Skype voor bedrijven 1300x200Dit zijn de tips van deze week om jouw voordeel uit Skype voor Bedrijven te halen:

1. Chatfunctie
Stuur eens een chatberichtje als iemand op ‘beschikbaar’ staat. Snel en effectief! Je kunt chats ook teruglezen in Skype (klok-icoontje) of in de map ‘Gespreksgeschiedenis’ in Outlook.

2. Bureaublad delen; ook binnen Citrix!
Je kunt heel eenvoudig iemand laten meekijken op jouw scherm. Handig als je iets wilt uitleggen! Open een chat- of oproepvenster in Skype. Klik op het icoontje om inhoud te delen en maak je keuze. Wil je iets laten zien binnen Citrix, dan ziet de ander dat ook.

3. Maak gebruik van een speakerphone.
Op elke werklocatie is een speakerphone aanwezig. Deze sluit je aan op je laptop of tablet met een usb-aansluiting. Ben je met meerdere mensen aan het vergaderen, dan is dit de beste audio-optie. Vraag ernaar bij een collega van de administratiepool of -voor de Europaweg- bij de Servicedesk.

Skype voor Bedrijven is inmiddels ook beschikbaar op alle posten, dus werkt nu op elke VNOG-locatie!

Vragen of andere tips?
Kom je ergens niet uit, laat het ons weten via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je zelf tips of suggesties, deel ze met ons en wie weet staat jouw tip volgende keer in de Focus!
Heel veel succes!