FacebookTwitterLinkedin

Skype voor Bedrijven komt eraan!

Scene6e 01 300x170In een grote organisatie als de VNOG met zoveel verschillende locaties  is het belangrijk dat je elkaar snel kunt vinden. Ondanks de geografisch soms grote afstanden willen we dat de lijntjes tussen collega’s kort zijn. Op alle niveaus en op alle locaties. Bovendien willen we als professionele organisatie werken met up-to-date communicatievoorzieningen.
Skype voor Bedrijven (SvB) maakt dit mogelijk. Het is zowel onze nieuwe telefonieomgeving als een handige hulp om effectiever samen te kunnen werken. De planning wanneer Skype voor Bedrijven  voor jou beschikbaar is, is nu bekend. Lees verder om deze informatie niet te missen.

Kun jij ook niet wachten om te starten met Skype voor Bedrijven? Nog heel even geduld.
Vanaf maandag 3 december wordt SvB per locatie uitgerold.

Planning Skype voor Bedrijven beschikbaar

Maandag 3 december  Groenlo
Dinsdag 4 december  Europaweg
Donderdag 6 december  Doetinchem - Elburg
Maandag 10 december   Zutphen - Harderwijk
Dinsdag 11 december  Saba - Vosselman

Zodra iedereen over is, kun je elkaar makkelijk via SvB contacten. Bellen via je beeldscherm, chatten, video-vergaderen, probeer het vooral uit! De vaste telefoons die hier en daar nog op werklocaties worden gebruikt, zullen dan ook verdwijnen.

Wegwijs in Skype voor Bedrijven

Op de dag van uitrol is op elke locatie persoonlijke ondersteuning aanwezig. Dit is óf iemand van KPN en/óf een collega van ICT/project Iedereen in beeld. Zij helpen je ter plekke met vragen en kunnen je snel wegwijs maken in Skype voor Bedrijven (SvB). Ook handig is het interactieve ‘Zoek Victor’.
Door middel van het vervullen van opdrachten doorloop je in een paar minuten per dag alle mogelijkheden van SvB. Daarnaast is er vanzelfsprekend informatiemateriaal beschikbaar, zoals korte handleidingen en vraag en antwoorden.

Vlak voor uitrol ontvang je alle benodigde informatie in je mail om aan de slag te kunnen gaan met Skype voor Bedrijven. 

Houd mail, intranet en Focus op Veilig in de gaten!

Vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.