FacebookTwitterLinkedin

De OR vergadert op 19 september

Komende woensdag – 19 september om 19.30 uur – vergadert de ondernemingsraad. Dit gebeurt in de brandweerkazerne in Zutphen.

In deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde: 

Het besluit om het team Bestuur, Strategie en Communicatie op te heffen.
De directeur heeft besloten het team Bestuur, Strategie en Communicatie op te heffen. Het team is deel van de afdeling Bedrijfsvoering. Het besluit is genomen op 1 september jl. en treedt op 1 oktober in werking. Eerder heeft de directeur de OR om advies gevraagd.

Risicobeheersing in beweging
Het afdelingshoofd Risicobeheersing a.i. – Jeroen Wesselink – heeft onlangs zijn medewerkers per mail op de hoogte gebracht over de beweging die risicobeheersing gaat maken. Vanuit de achterban zijn vragen gekomen over de positie en opvatting van de OR bij dit thema. De dossierhouders hebben een reactie gemaakt. Deze wordt met Jeroen besproken.

Commissie Brandweerzaken
Deze OR-commissie houdt zich bezig met onderwerpen die de brandweerposten aangaan. In deze vergadering wordt gesproken over de manier waarop het redvoertuig van brandweer Apeldoorn wordt vervangen.

Vergadering bijwonen?
De vergadering is openbaar; je kunt het dus bijwonen.

Als je behoefte hebt om op een onderwerp in te spreken neem dan contact op met de voorzitter (Koos Vos).

Meer informatie? 
Neem contact op met Koos Vos (T: 06 – 10 91 20 23) of Rick van Putten (T:  06 – 13 50 32 67). Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..