FacebookTwitterLinkedin

E-mail beveiliging aangescherpt

VNOG Email Veilig300x300Dagelijks gaan er veel mailberichten van en naar de VNOG. Helaas zijn veel mailberichten die naar ons worden verstuurd niet de berichten waar we blij mee zijn: Spam, virussen en berichten met ongewenste inhoud.


Gelukkig hebben we een systeem dat heel veel van dit soort berichten tegenhoudt. Omdat de ontwikkelingen snel gaan en het steeds moeilijker wordt om dit soort mail te weren gaan we het mailsysteem extra beveiligen. Dit doen we door een aantal slimme methodes die controleren waar de mail vandaan komt met als belangrijkste vraag: “Ben jij wie je zegt te zijn?”.
Ons mailsysteem verstuurt deze informatie ook naar andere mailsystemen, zodat andere organisaties ons ook kunnen controleren. Het kan echter zijn dat wel gewenste mail niet meer door ons mailsysteem wordt geaccepteerd.

Mocht je ontdekken dat je een mail niet binnen hebt gekregen, die je wel verwachtte, meld dit dan bij de Servicedesk.Zij zullen de oorzaak onderzoeken en indien mogelijk een oplossing bieden.