FacebookTwitterLinkedin

Iedereen in beeld; hoe loopt het?

Iedereen in beeld 0compilatieVragenlijst
Inmiddels hebben meer dan 200 collega’s de korte vragenlijst ingevuld die 3 weken geleden per mail is verstuurd. Een mooi resultaat, waarvoor hartelijk dank! Op dit moment waarderen collega’s de communicatiemiddelen van de VNOG met een kleine 7. Netjes, maar we willen meer. We doen ons best om na de invoering van het nieuwe communicatieplatform Skype for Business later dit jaar een hogere tevredenheid te meten. Dan ontvangt iedereen weer dezelfde vragenlijst om de verschillen te kunnen zien.

Animatie
Snel weten waar we mee bezig zijn? Kijk dan eens naar het korte animatiefilmpje op de website.


Klik op deze link om het You Tube filmpje te openen (let op: bekijk het filmpje lokaal (buiten Citrix) voor de beste kwaliteit.

Centraal netwerk
Na een succesvol traject waarin de bekabeling ter voorbereiding op een centraal netwerk op alle locaties is aangelegd, gaat KPN nu op de locaties aan de slag om de aansluiting naar het datacentrum van VNOG aan te leggen.

Netwerkdekking
Een goede netwerkdekking was een belangrijk argument om met KPN in zee te gaan. KPN heeft ons dan wel gegarandeerd dat er overal bereik is, maar meten = weten! Daarom gaan we komende tijd alle locaties langs. We meten zowel binnen als buiten en in ruimtes en in gangen.

Uitlevering hardware
In tegenstelling tot eerdere positieve berichten hebben we helaas moeten constateren dat zich bij het uitleveren op de eerste locaties onvoorziene problemen voordoen. Deze problemen gaan over het gebruik van de combinatie oude en nieuwe apparatuur. We vinden dit uitermate vervelend, want we begrijpen dat dit frustrerend is voor de gebruikers.

We maken daarom een pas op de plaats en schuiven de uitrol, op de locaties die nog niet zijn geweest, op. We gaan tot op de bodem uitzoeken wat er aan de hand is en proberen zo snel mogelijk de uitrol weer te hervatten. Wat ons betreft dan vlekkeloos

Nog een aandachtspunt: werk je soms op een vaste computer, maar is je gebruikersprofiel ‘mobiel’ of ‘mobiel/vast’, neem dan altijd je laptop of tablet mee om op te werken. Mogelijk is de vaste computer die je eerder wel eens gebruikte, niet meer beschikbaar (want alleen aan medewerkers met profiel ‘vast’ zijn vaste computers toegewezen).