FacebookTwitterLinkedin

Glazen huis kleurt dit jaar een beetje rood

Zuil serious request 2 siteIeder jaar weer brengt Serious Request veel mensen op de been richting het Glazen Huis. Van 18 tot en met 24 december staat het Glazen Huis in Apeldoorn. Een mooie gelegenheid om het Glazen huis een rood tintje te geven. Dat wil jij toch niet missen?

In het Oranjepark, vlakbij het Glazen Huis, staat de ‘Virtual Reality-Experience’ van de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Met deze virtuele beleving kun je bijna echt ervaren hoe je een brand in huis kunt voorkomen en hoe lastig het kan zijn om te vluchten als er brand uitbreekt in de woning.

Openingstijden VR Experience
Maandag 18 december 16.00 – 22.00
Dinsdag 19 t/m donderdag 21 december: 13.00 – 22.00.
Vrijdag 22 december: 13.00 – 23.00
zaterdag 23 december: 10.00 – 23.00
zondag 24 december: 10.00 – 18.00

Brandweer Pop- Up Store
In het centrum (Oranjerie 320) van Apeldoorn kun je in onze brandweer Pop-Up Store terecht voor alles wat je wilt weten over brandveiligheid. Klik hier voor de openingstijden. 

Samen
De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland werkt tijdens Serious Request samen met Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland en Brandweer Nederland, en daarmee met alle brandweerregio’s van Nederland. Uit het hele land komen brandweermensen naar Apeldoorn om te helpen bij de VR-Experience.

Voor het goede doel
Met onze acties steunen we het doel van 3FM Serious Request 2017. Er wordt geld ingezameld om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Wil je een donatie doen? Doe dat dan hier! De opbrengsten van onze acties worden op zaterdag 23 december om 13.00 uur op spectaculaire wijze, door een gespecialiseerd team van Veiligheidsregio Utrecht aangeboden bij het Glazen Huis.