FacebookTwitterLinkedin

Word lid van de OR

verkiezingen alleen potloodOp 14 december vindt de verkiezing van de OR plaats. De OR zoekt 19 leden.

Tot en met 23 november kun je je kandidaat stellen. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarin je aangeeft dat je je kandidaat stelt, en voor welke kiesgroep.

Kan ik lid worden?

Iedereen die vanaf 14 juni van dit jaar was aangesteld bij de VNOG kan lid worden. Dit doe je door je kandidaat te stellen voor een groep collega’s. De groep wordt bepaald door de afdelingen of de werkgebieden (waaronder de brandweerposten vallen). Zijn er meer kandidaten dan er zetels dan wordt er gestemd. Dat gebeurt op 14 december van 08.00 tot 23.59 uur.

Wie vertegenwoordig ik?

Als je wordt gekozen in de OR dan vertegenwoordig je alle collega’s die onder jouw (kies) groep.  Al vanaf het begin van de zittingsperiode ga je met elkaar bepalen hoe je dit het beste kunt doen. 

Hoe kom ik aan meer informatie?

Op verschillende manieren kun je aan informatie komen. Zo is er een informatieblad over de verkiezing van de ondernemingsraad . Je kunt een mail met je vragen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar een belletje is eenvoudig gedaan: 06 – 13 50 32 67 (Rick van Putten, adviseur van de OR).