FacebookTwitterLinkedin

Veiligheidsportaal gaat live voor Risicobeheersing

veiliheidsportaal 2 siteDe afgelopen maanden is er door de afdeling Risicobeheersing en Team Informatie samen met de firma C)Solutions hard gewerkt aan de inrichting van het Veiligheidsportaal. Het Veiligheidsportaal, gebouwd met Sharepoint,  zorgt voor eenvoudige toegang tot applicaties, informatie en de mogelijkheid om samen te werken in bijvoorbeeld projecten.

Er is voor gekozen om eerst de afdeling risicobeheersing op Veiligheidsportaal aan te sluiten. De planning is om in het eerste kwartaal van 2018 de andere afdelingen aan te hebben gesloten op het basisportaal. Parallel daaraan wordt het portaal van risicobeheersing doorontwikkeld en wordt er een postcommandantenomgeving ingericht.

Vanaf 9 oktober kan elke risicobeheerder aan de slag vanuit de nieuwe omgeving.

Instructievideo's                                                                                                                                                                                                                Voor de uitleg over het gebruik van het Veiligheidsportaal staan er een aantal instructie-video’s op het portaal. De hoop en verwachting is dat veel gebruikers met behulp van de video’s een goede start met het portaal kunnen maken.

Storingen/problemen
Ondanks zorgvuldig  plannen, testen, de inzet en  betrokkenheid van de mensen binnen het project is techniek soms weerbarstiger dan ons lief is. We willen jullie dan ook vragen problemen en storingen te melden bij de Servicedesk, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Topdesk.

Met deze eerste oplevering van het Veiligheidsportaal zijn weer een aantal stappen gezet op weg naar risicogericht en informatiegestuurd werken.  De basis voor het portaal is gelegd, nu gaan we echt beginnen! We hopen dan ook dat jullie samen met ons het Veiligheidsportaal tot een krachtig stuk gereedschap gaan maken.

Voor vragen kun je contact opnemen met Eric Klein Goldewijk

(klik op de foto voor een groter beeld van veiligheidsportaal)