FacebookTwitterLinkedin

Lokale brandweerwebsites scoren goed

bezoekersaantallen lokale brandweerwebsitesZoals jullie weten is medio 2016 het nieuwe brandweer.nl gelanceerd. De VNOG is een van de veiligheidsregio's waarbij de meeste brandweerposten bínnen brandweer.nl hun lokale website hebben. En die websites blijken zeer goed te scoren. Maandelijks stuurt Brandweer Nederland een overzicht van de bezoekersaantallen van onder andere de lokale brandweerposten. Uit dit overzicht  blijken de VNOG brandweerposten keer op keer in de top 10 te staan van bezoekersaantallen. Een groot compliment dus aan alle redacteuren van de lokale brandweerposten die hun website beheren!

Uit de bezoekersaantallen van juni blijkt dat 5 van de 10 lokale brandweerposten een VNOG brandweerpost betreft (klik op het plaatje voor een vergroting). Het is belangrijk dat brandweerposten via een website zijn te bereiken, bijvoorbeeld in het kader van werving nieuwe collega's of om de boodschap voor brandveilig leven verder uit te dragen. Bijzonder aan brandweer.nl is dat het onderhoud door de vrijwilliger zeer weinig tijd kost, mede omdat gebruik gemaakt kan worden van themablokken die (bv naar gelang het jaargetijde) automatisch door de landelijke redactie actueel gehouden worden. Neem als voorbeeld veilig recreëren tijdens de vakantie en brandveilige kerstversiering tijdens de feestdagen. Een ander groot voordeel van een website binnen brandweer.nl is dat er op de social media van de posten naar de website kan worden verwezen, én omgekeerd. Kruisbestuiving dus.

Een groot aantal brandweerposten is nog bezig met hun nieuwe website binnen brandweer.nl. De posten die al online zijn met een directe url:

www.brandweerloenen.eu

www.brandweerugchelen.nl

www.brandweer-twello.nl

www.brandweervaassen.nl

www.brandweervoorst.nl

www.brandweerbeekbergen.nl

www.brandweerheerde.nl

www.brandweerputten.nl

www.brandweersilvolde.nl

www.brandweerbergh.nl

www.brandweeralmen.nl

www.brandweerwehl.nl

www.brandweergroenlo.nl

www.brandweerhierden.nl

www.brandweerapeldoorn.nl

www.brandweerzelhem.nl

www.brandweerharderwijk.eu

www.brandweerbrummen.nl

Wil je als brandweerpost binnen de VNOG ook over naar brandweer.nl, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.