FacebookTwitterLinkedin

Openbare vergadering OR op 4 juli

OR ketting aangepast formaatVolgende week dinsdag – 4 juli – vergadert de ondernemingsraad. Deze vergadering vervangt het geplande overleg met de bestuurder. Het vindt plaats aan de Gerard Doustraat 129 in Zutphen en begint om 19.30 uur.

Het is mogelijk om de vergadering bij te wonen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Wil je je mening kwijt dan is het wel prettig dat je dit vooraf doorgeeft aan de voorzitter.

Vergaderstukken zijn op te vragen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (geef s.v.p. aan van welk punt van de pdfagenda je graag de stukken wilt ontvangen).

Wijziging reglement en instellen commissie Brandweerzaken
In deze vergadering wordt de OR voorgesteld om op enkele punten zijn reglement te wijzigen. Aan­sluitend zal de OR zich buigen over een voorstel om de vaste commissie Brandweerzaken in te stellen. Gelijktijdig wordt de OR voorgesteld om de onderdeelcommissies op te heffen.

Beide onderwerpen worden als een voorgenomen besluit gepresenteerd; in het eerstvolgende overleg wordt de bestuurder – Aart Schoenmaker – in de gelegenheid gesteld om hierover commentaar te geven.

Instemmingverzoek Regeling Operationeel Functionarissen
De OR is gevraagd om in te stemmen met de Regeling Operationeel Functionarissen (ROF). Eerder heeft de OR zijn mening over het concept bekend gemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van de opvatting van het Georganiseerd Overleg. De dossierhouders (Eddie Keuzink en Oscar Budding) zullen het voorgenomen besluit in de OR bespreken.

Adviesaanvraag Organisatieregeling VNOG
Naast de ROF is de OR gevraagd om te adviseren over de Organisatieregeling VNOG. Een onderdeel van deze regeling is de structuur van het overleg binnen de VNOG. Ten aanzien van dat laatste heeft het kernteam van de OR de bestuurder erop gewezen dat hier instemming van de raad voor nodig is.

Arbeidsomstandigheden en ingekomen stukken
Vaste onderdelen van de vergadering zijn de bespreking van de arbeidsomstandigheden en de behandeling van stukken die bij de OR zijn binnengekomen.

Besloten deel
Aan het einde van de vergadering zal de OR in besloten kring praten over de stand van zaken met betrekking tot het opgeschorte overleg met de bestuurder.

Wil je je mening kwijt, of heb je vragen?
Neem dan contact op met één van de leden.

Je kunt ook bellen met Koos Vos (voorzitter, 06 – 10 91 20 23) of Rick van Putten (adviseur, 06 – 13 50 32 67).

Het is ook mogelijk een mail te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.