FacebookTwitterLinkedin

Vrijwilligers gezocht voor kazernediensten Post Centrum

compilatie EVA Veluwe West v2Wil je als vrijwilliger bij een van de brandweerposten van de VNOG of een andere regio meer ervaring op doen, dan kun je je aanmelden voor de kazernediensten bij Post Centrum in Apeldoorn. Sinds drie jaar zijn hier in de avond, nacht en weekenden ook vrijwilligers gekazerneerd. Om ook in de toekomst ervoor te zorgen dat er een goede bezetting is op de post zijn we op zoek naar 5 mensen voor de kazernediensten zodat de poule van 30 mensen weer aangevuld wordt.

De komende maanden wordt er geworven waarna eind augustus de gesprekken plaatsvinden. Kazerneren bij Post Centrum betekent voor collega’s een mooie mogelijkheid om ervaring op te doen. Wanneer je interesse hebt dan draai je twee a drie keer per maand een dienst. Doordeweeks van 18.00 tot 7.00 uur en op zaterdag en zondag en feestdagen van 7.30 tot 7.30 uur. Wanneer je in dienst komt dan draai je het eerste half jaar in een vaste ploeg, na dat half jaar rouleren de vrijwilligers over de A, B en C ploeg.

Interesse?

Heb je interesse, mail dan naar Martin de Zeeuw, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer informatie dan kun je ook bellen met 055-5483579. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een individueel gesprek, dit zal zijn vanaf eind augustus. De uiterste reactietermijn is 18 augustus 2017.