FacebookTwitterLinkedin

Openbare vergadering ondernemingsraad

Aanstaande woensdag – 14 juni – vergadert de ondernemingsraad.
Je kunt deze vergadering bijwonen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Wil je je mening kwijt dan is het wel prettig dat je dit vooraf doorgeeft aan de voorzitter.

De agenda
De ondernemingsraad vergadert over het gesprek dat een delegatie van de raad op 4 juni jongstleden heeft gehad met de portefeuillehouder HRM. In dit gesprek zijn de zorgen van de ondernemingsraad overgebracht. Die zijn er vooral over manier invulling wordt gegeven aan VNOG Risicogericht en de kernwaarden.

Als gevolg van VNOG Risicogericht moet de ondernemingsraad zijn structuur aanpassen. Door het kernteam zijn enkele scenario’s gemaakt. De raad wordt voorgesteld om in de toekomst medezeggenschap te bedrijven door middel van één ondernemingsraad, die werkt met vaste commissies. Zo wordt het idee voorgelegd om een vast commissie in te richten voor alle aangelegenheden die te maken hebben met de brandweerzorg.

De agendapunten “arbeidsomstandigheden” en de “ingekomen stukken en mededelingen” worden tot slot aan de orde gesteld.

Wil je je mening kwijt, of heb je vragen?
Neem dan contact op met één van de leden.

Je kunt ook bellen met Koos Vos (voorzitter, 06 – 10 91 20 23) of Rick van Putten (adviseur, 06 – 13 50 32 67).

Het is tevens mogelijk een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.