Ambassadeur Rudy Klompenhouwer

“Ik heb weinig computer vaardigheden,” vertelt Rudy. “In het dagelijks leven ben ik veel onderweg en zit niet veel achter een computer. Ik ben technisch medewerker M&L. Juist omdat ik niet veel met computers heb, ben ik als ambassadeur gevraagd. Dat was toch wel de eerste keer dat ik een compliment kreeg omdat ik ergens weinig verstand van heb!”

 Rudy is ruim 25 jaar vrijwilliger geweest bij post Varsseveld. Sinds 2009 werkt hij bij de VNOG. 

“Ik hoop dat ik in mijn rol als ambassadeur zelf een goede overstap kan maken naar Werkplek 365 en dat ik daardoor kennis opdoe van bijvoorbeeld Office 365,” zegt Rudy.” Met die kennis wil ik andere collega’s helpen. En zeker wil ik ook mijn collega’s binnen M&L ondersteunen als zij vragen hebben op het moment dat zij ermee gaan werken. Hiermee wordt de overgang naar het nieuwe systeem ook wat minder moeilijk misschien.”

“Mijn rol als ambassadeur voor Werkplek 365 is geslaagd als ik begrijp hoe het werkt om het in de dagelijkse praktijk toe te passen, “vervolgt Rudy. “En dat ik daarbij ook een ‘vraagbaak’ kan zijn voor mijn directe collega’s. Op het moment dat ik zelf weet hoe het allemaal werkt, ga ik tijdens een teamoverleg mijn collega’s, waar nodig, uitleg geven over wat het Office 365 inhoudt.”