Iedereen in beeld, samen flexibel en veilig werken

Filmpje af te spelen via Google Chrome, de telefoon of tablet, via You Tube

Stand van zaken december 2018

Onder de projecttitel Iedereen in beeld! hebben we in 2018 één VNOG-Wi-Fi netwerk gerealiseerd, zijn er nieuwe 088-telefoonnummers in gebruik genomen en is Skype voor Bedrijven voor bijna iedereen beschikbaaren.

In een grote organisatie als de VNOG is het belangrijk dat je elkaar snel kunt vinden. Ondanks de geografisch soms grote afstanden willen we dat de lijntjes tussen collega’s kort zijn. Op alle niveaus en op alle locaties. Bovendien willen we als professionele organisatie werken met goede (werk)plekapparatuur en up-to-date communicatievoorzieningen.

In het kort is dat ook het doel van het project Iedereen in beeld. Met technische voorzieningen (iedereen aangehaakt op een centraal (draadloos) netwerk) en middelen (op gebruikerstype afgestemde hardware en  Skype voor Bedrijven) willen we dat iedereen  –letterlijk en figuurlijk- in beeld is. Daarnaast vervangen we alle vaste telefoonnummers door 088-nummers en krijgen medewerkers een nieuw 088-nummer voor zakelijk gebruik,  zodat we naar buiten één gezicht hebben.

Samenwerken bij de VNOG is:

  • Flexibel: het maakt niet uit op welke locatie je werkt of met welke apparatuur; je moet te allen tijde en overal bij de informatie van de VNOG kunnen en je collega’s kunnen contacten.
  • Eenvoudig: met Skype voor Bedrijven zie je snel of een collega beschikbaar is. Je kunt eenvoudig contact leggen door te bellen en te chatten en (reis)tijd besparen door te vergaderen op afstand (beeld/audio of alleen audio).
  • Effectief: geen lange mails meer maar even chatten. Inbellen tijdens een vergadering. Geen overbodige reistijd meer met vergaderen op afstand.
  • Veilig: één centraal netwerk kunnen we beter beheren. Gegevens uitwisselen en communiceren met elkaar gebeurt in een beveiligde (chat)omgeving.