Iedereen in beeld

Iedereen in beeld, samen flexibel en veilig werken

Filmpje af te spelen via Google Chrome, de telefoon of tablet, via You Tube

Stand van zaken september 2018

De voorbereidingen voor één VNOG-netwerk, Skype voor Bedrijven en nieuwe 088-telefoonnummers voor alle vaste nummers zijn in volle gang. Onder de projecttitel Iedereen in beeld! proberen we dit jaar alle veranderingen in goede banen te leiden.  

@ToonWorkz


We willen dat iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie vanuit hetzelfde (draadloze) netwerk en dat iedereen met de juiste middelen kan werken. Decentrale oplossingen worden gecentraliseerd, zodat het beheer en ondersteuning beter geregeld is en we de kwaliteit en de veiligheid van de systemen kunnen garanderen. Intern: even inloggen en je leest nog veel meer over het project.

Skype voor bedrijven

S4B 3

Met het nieuwe communicatieplatform Skype voor Bedrijven (Microsoft) kun je snel zien of een collega beschikbaar is (voor overleg) of niet. Ook kun je beeldbellen en (beveiligd) chatten. Dat is vaak veel sneller dan heen en weer mailen en je voorkomt een overvolle mailbox. Ook kun je vergaderen op afstand met geluid of beeld en kun je samen in documenten werken, door bijvoorbeeld je bureaublad of een document te delen. Hiermee kun je flexibel en veilig samen werken vanuit alle locaties van de VNOG. Dat kan je een hoop (reist)tijd schelen!

In april kreeg de gebruikersgroep al even een indruk van Skype tijdens een demo. Na wat tegenslagen binnen het project is de planning van de introductie van Skype voor bedrijven vertraagd. Eind augustus werd de eerste training aan de collega's van de administratiepool en servicedesk gegeven. Op dit moment zijn we nog veel aan het testen. Naar verwachting komt Skype voor Bedrijven later in het najaar van 2018 beschikbaar voor iedereen. 

2018 juli Laatste nieuwsbericht: Bellen zonder telefoon?

2018-08-23 Eerste training

2018-04-05  Workshop Skype voor bedrijven