Text Size

Iedereen in beeld

Iedereen in beeld, samen flexibel en veilig werken

Filmpje af te spelen via Google Chrome, de telefoon of tablet, via You Tube

De voorbereidingen voor één VNOG-netwerk, Skype for Business en een nieuw 088-telefoonnummer zijn in volle gang. Eind januari/begin februari zijn met de nieuwe provider KPN en leverancier SwitchIT de contracten getekend. Onder de nieuwe projecttitel Iedereen in beeld! (voorheen: Werkzaamheden ICT-en infrastructuur) zullen we de komende maanden alle veranderingen in goede banen proberen te leiden. Het project houdt nogal wat in. We praten je even bij.

@ToonWorkz

Lees meer...

ICT-Infra werkzaamheden op locatie

Patchkast Infra300xDe komende maanden zijn er op de brandweerposten en werklocaties veel werkzaamheden aan de ICT-infrastructuur.
Vanuit het project Iedereen in beeld zijn we bezig met allerlei aanpassingen aan de ICT-infrastructuur (leidingwerk, kabels en apparatuur) van alle locaties, waaronder de posten.
Het doel is:

  • (draadloze) Internetverbinding voor alle locaties
  • Verbinding met het VNOG-netwerk, zodat iedereen vanuit welke locatie dan ook toegang heeft tot dezelfde informatie van de VNOG.
  • Aansluiting op de nieuwe (centrale) telefonieomgeving Skype voor Bedrijven (en tegelijkertijd vervanging van alle vaste telefoonnummers door 088-telefoonnummers).

 

 

Informatie over hardware

Pro Desk 400 SFF 1Op alle locaties en voor heel veel medewerkers is er nieuwe werkapparatuur, zoals vaste computer opstellingen, laptops, iPads en nieuwe programma's om mee te werken. Een groot deel van de werkplekapparatuur wordt vervangen, zodat alle medewerkers beschikken over up to date apparatuur. De inventarisatie hiervoor heeft inmiddels plaatsgevonden, komende maanden wordt de apparatuur uitgeleverd. 

Planning

Gebruikersprofielen

Foto: vaste opstelling Pro Desk 400 SFF                                              

Lees meer...

Telefonie (vast en mobiel)

Banner 088Verandering telefonie
Omdat het contract met de vorige provider (Vodafone) was verlopen, hebben we een contract gesloten met een nieuwe provider KPN voor zowel mobiele als vaste telefonie (ondertekening vond plaats op 31 januari 2018). Voordeel is dat we een betere netwerkdekking hebben. Met een nieuw 088-nummer vervallen de regionale netnummers. Het nummerplan is bijna rond. Je ontvangt over enkele maanden een oproep om je sim-kaart te komen wisselen. Daarna worden alle 06-nummers overgezet van Vodafone naar KPN. Tot slot worden alle vaste telefoonnummers van de VNOG vervangen door 088-nummers.

Lees meer...

Skype voor bedrijven

S4B 3

Met het nieuwe programma Skype for Business (S4B van Microsoft) kun je veel makkelijker overleggen met mensen die niet bij de vergadering aanwezig kunnen zijn (bijvoorbeeld met de chatfunctie of videoconferencing). Daarmee hopen we dat overleggen effectiever worden en reistijd wordt verkort. Bovendien is met dit programma ook eenvoudig te zien of iemand wel of niet bereikbaar is.

Lees meer...

Publicaties Project ICT & Infra

 

Iedereen in beeld

 Publicaties van het project ICT en Infra 
Iedereen in beeld, samen flexibel en veilig werken

Hieronder:
* Laatste Nieuws
* BasisPost artikelen 
* Email artikelen
* Focus op Veilig

 

Lees meer...