Iedereen in beeld

Skype voor Bedrijven komt eraan!

Scene6e 01 300x170In een grote organisatie als de VNOG met zoveel verschillende locaties  is het belangrijk dat je elkaar snel kunt vinden. Ondanks de geografisch soms grote afstanden willen we dat de lijntjes tussen collega’s kort zijn. Op alle niveaus en op alle locaties. Bovendien willen we als professionele organisatie werken met up-to-date communicatievoorzieningen.
Skype voor Bedrijven (SvB) maakt dit mogelijk. Het is zowel onze nieuwe telefonieomgeving als een handige hulp om effectiever samen te kunnen werken. De planning wanneer Skype voor Bedrijven  voor jou beschikbaar is, is nu bekend. Lees verder om deze informatie niet te missen.

Kun jij ook niet wachten om te starten met Skype voor Bedrijven? Nog heel even geduld.
Vanaf maandag 3 december wordt SvB per locatie uitgerold.

Planning Skype voor Bedrijven beschikbaar

Maandag 3 december  Groenlo
Dinsdag 4 december  Europaweg
Donderdag 6 december  Doetinchem - Elburg
Maandag 10 december   Zutphen - Harderwijk
Dinsdag 11 december  Saba - Vosselman

Zodra iedereen over is, kun je elkaar makkelijk via SvB contacten. Bellen via je beeldscherm, chatten, video-vergaderen, probeer het vooral uit! De vaste telefoons die hier en daar nog op werklocaties worden gebruikt, zullen dan ook verdwijnen.

Wegwijs in Skype voor Bedrijven

Op de dag van uitrol is op elke locatie persoonlijke ondersteuning aanwezig. Dit is óf iemand van KPN en/óf een collega van ICT/project Iedereen in beeld. Zij helpen je ter plekke met vragen en kunnen je snel wegwijs maken in Skype voor Bedrijven (SvB). Ook handig is het interactieve ‘Zoek Victor’.
Door middel van het vervullen van opdrachten doorloop je in een paar minuten per dag alle mogelijkheden van SvB. Daarnaast is er vanzelfsprekend informatiemateriaal beschikbaar, zoals korte handleidingen en vraag en antwoorden.

Vlak voor uitrol ontvang je alle benodigde informatie in je mail om aan de slag te kunnen gaan met Skype voor Bedrijven. 

Houd mail, intranet en Focus op Veilig in de gaten!

Vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen in beeld, samen flexibel en veilig werken

Filmpje af te spelen via Google Chrome, de telefoon of tablet, via You Tube

Stand van zaken 22 oktober 2018

De voorbereidingen voor één VNOG-netwerk, Skype voor Bedrijven en nieuwe 088-telefoonnummers voor alle vaste nummers zijn in volle gang. Onder de projecttitel Iedereen in beeld! proberen we dit jaar alle veranderingen in goede banen te leiden.  

@ToonWorkz

In een grote organisatie als de VNOG is het belangrijk dat je elkaar snel kunt vinden. Ondanks de geografisch soms grote afstanden willen we dat de lijntjes tussen collega’s kort zijn. Op alle niveaus en op alle locaties. Bovendien willen we als professionele organisatie werken met goede (werk)plekapparatuur en up-to-date communicatievoorzieningen.

Lees meer...

Skype voor bedrijven

S4B 3

Met het nieuwe communicatieplatform Skype voor Bedrijven (Microsoft) kun je snel zien of een collega beschikbaar is (voor overleg) of niet. Ook kun je beeldbellen en (beveiligd) chatten. Dat is vaak veel sneller dan heen en weer mailen en je voorkomt een overvolle mailbox. Ook kun je vergaderen op afstand met geluid of beeld en kun je samen in documenten werken, door bijvoorbeeld je bureaublad of een document te delen. Hiermee kun je flexibel en veilig samen werken vanuit alle locaties van de VNOG. Dat kan je een hoop (reist)tijd schelen!

In april kreeg de gebruikersgroep al even een indruk van Skype tijdens een demo. Na wat tegenslagen binnen het project is de planning van de introductie van Skype voor bedrijven vertraagd. Eind augustus werd de eerste training aan de collega's van de administratiepool en servicedesk gegeven. Op dit moment zijn we nog veel aan het testen. Naar verwachting komt Skype voor Bedrijven later in het najaar van 2018 beschikbaar voor iedereen. 

2018 juli Laatste nieuwsbericht: Bellen zonder telefoon?

2018-08-23 Eerste training

2018-04-05  Workshop Skype voor bedrijven