VNOGtalks

Achtergrond

Talks 2013 09VNOG-talks! is ontstaan vanuit het idee dat iedereen een verhaal heeft en we die mensen een podium bieden om dat verhaal met anderen te delen.

VNOG-talks! wil een avond zijn waar ‘men’ het achteraf over heeft en waar je de volgende keer (weer) bij wilt zijn, omdat je als luisteraar geraakt en geïnspireerd bent. De korte verhalen van max. 15 minuten komen het best tot hun recht op een locatie met een ambiance die past bij ‘verhalen vertellen’. De Talks! is georganiseerd met de kracht van eigen mensen en besteedt pas uit waar het noodzakelijk is. Sprekers worden niet betaald.

De kunst van het verrassen, het vinden van de mooiste verhalen en de juiste timing van VNOG-talks! zijn erg belangrijk. De talks! is daarom geen jaarlijks fenomeen, maar komt op onverwachte momenten. Dit keer in het voorjaar van 2015. Zeven verhalen, van collega’s en ook uit de ‘burgermaatschappij’, vormen weer de basis voor een onvergetelijke avond.

Lees meer...

Edities

Prikkelposter_VNOG_2_A3_klein.pngOp woensdagavond 27 mei 2015 organiseren we de 2e editie van VNOG-talks! Deze keer is het thema ‘verhalen vol vuur’ en zijn we te gast bij een scoutinggroep in Apeldoorn. (Klik op het affiche voor een vergroting)

Bij een knisperend houtvuur, de geur van verbrande takken, de akoestische klanken van een Spaanse gitaar, een gewatteerd dekentje en een mok warme chocolademelk worden zeven (hulpverlenings)verhalen verteld. Verhalen van collega’s en burgers uit onze eigen regio of die in onze regio wonen/werken.

Info & programma

• Datum: woensdag 27 mei 2015

• Tijd: 19:30-22:00

• Locatie: Kampvuurkuil Scoutinggroep Stadhouder Willem III / Lady Baden Powell in Apeldoorn aan de Jachtlaan 4-6

• Programma: vanaf 23 april staat hier het programma met de sprekers

Wanneer kan ik mij aanmelden?

De aanmelding start op dinsdag 28 april a.s. om 19:00 via deze link:

Bij wie kan ik terecht met vragen?

Jimmy Korswagen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-52565899 Herma van Eijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-54642714

Filmpjes

Hier tref je filmpjes aan die gemaakt zijn op de VNOG-talks! Opgenomen op 30 oktober 2013 in Het Koelhuis in Zutphen.

Lees meer...